FABRYKA BURGERóW POZNAń, PIąTKOWSKA

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 434 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Fabryka Burgerów Poznań, Piątkowska. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

24 maj 2024 o 20:52 Jedzenie zimne, bułka rozwodniona
21 maj 2024 o 22:16 Letnie, niesmaczne i gumowate jedzenie. Byłem zawiedziony patrząc na opinie. Stanowczo nie polecam
20 maj 2024 o 20:29 Przepyszne burgery i to mięsko dosmaczone. Polecam(tylko bułki maślane mi nie smakują)
20 maj 2024 o 20:03 najelpsze burgery w PZ, polecam tatarek
20 maj 2024 o 15:57 Pierwszorzędne, kucharz chyba złotą patelnią je smażył.
13 maj 2024 o 9:00 Duże mięso, ale mało warzyw, rozmiękczona utopiona w sosie (niezbyt dobrym) miękka buła.
6 maj 2024 o 8:19 burger w smaku dobry, ale bez szału
25 kwi 2024 o 15:25 Pyszne jak zawsze i na czas. Poleca!
21 kwi 2024 o 20:39 najlepsze burgery
19 kwi 2024 o 20:23 wow
15 kwi 2024 o 19:21 Najlepsze burgery, jakie jadłam. Frytki z ziemniaków i batatów również. Wszystko dowiezione gorące.
9 kwi 2024 o 20:45 Pyszne burgery, boczek idealnie chrupiący, a sos bbq zmiata z nóg. Frytki z batatów też sztos. Zamówione dwa burgery, w firmowym nieco mniej sosu niż w bbq